U bent hier: Homepage » Werkwijze

Werkwijze

Immo Vanhout staat voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Twee eigenschappen die trouwens noodzakelijk zijn om lid te zijn én te blijven van de Confederatie van Immobiliën Beroepen of kortweg CIB. Wij profileren ons als een bekwaam dynamisch makelaarsteam met zin voor werklust en vakbekwaamheid.

Ons werkterrein situeert zich vooral regio Turnhout – Geel- Mol. Wilt u voor onze verschillende diensten onze werkwijze kennen? Open dan het item van uw keuze...

Werkwijze indien u verkoopt

De realisatie van een verkoop is vaak een bijna fulltime opdracht. Bij uw zoektocht naar een geschikte koper voor uw eigendom raakt u vaak verstrikt in een ondoorzichtig net van wetgeving en juridische regels. Meestal is het voor u als eigenaar een onbekend terrein of ontbreekt u de tijd. Daarom wil Immo Vanhout u van dienst zijn.

Heeft u een onroerend goed te koop vraag dan vrijblijvend een afspraak. Wij zullen u graag op de hoogte stellen van onze manier van werken, de mogelijkheden van het onroerend goed met u bekijken en onze voorwaarden samen bespreken.

Wij bieden u:

Wenst u een vrijblijvend gesprek? Vul dan ons contactformulier in. Of bel ons: 014/43.66.66

Werkwijze indien u verhuurt:

De realisatie van een verhuur is vaak een bijna fulltime opdracht. Bij uw zoektocht naar een geschikte huurder voor uw eigendom raakt u vaak verstrikt in een ondoorzichtig net van wetgeving en juridische regels. 

Meestal is het voor u als eigenaar een onbekend terrein of ontbreekt u de tijd. Daarom wil Immo Vanhout u van dienst zijn.

Hebt u een onroerend goed te huur vraag dan vrijblijvend een afspraak. Wij zullen u graag op de hoogte stellen van onze manier van werken, de mogelijkheden van het onroerend goed met u bekijken en onze voorwaarden samen bespreken.

Wij bieden u:

Geen verhuur = geen kosten.

Wenst u een vrijblijvend gesprek? Vul dan ons contactformulier in. Of bel ons: 014/43.66.66

Werkwijze indien u iets zoekt

Een eigen huis …. ongetwijfeld een boeiend gespreksonderwerp. Bent u op zoek naar een geschikte bouwgrond of het huis van uw dromen? Hebt u vragen i.v.m. een renovering, de kostprijs, de notaris…? Voor velen is dit een stap in het onbekende en dit weerhoudt u misschien van de aankoop van een onroerend goed. Immo Vanhout is graag bereid u professioneel met raad en daad bij te staan als adviseur in onroerend goed.

Indien u overweegt een eigendom te kopen of te huren kunnen wij u bij uw zoektocht noodzakelijke informatie verschaffen. Maak ons uw wensen kenbaar en wij brengen u per brief automatisch en vrijblijvend op de hoogte van panden die in aanmerking kunnen komen om uw droom te realiseren. Zo verneemt u als eerste welk onroerend goed te koop – te huur is.

Uiteraard is deze dienst volledig gratis! Wenst u iets te zoeken? Vul ons contactformulier zo volledig mogelijk in en wij houden u op de hoogte.

Werkwijze bij de verhuur van gemeubelde appartementen:

De huurovereenkomsten voldoen volledig aan de huidige wetgeving inzake woninghuurwet. Wat voor ons niet uitsluit, samen met u, een aangepast contract op maat te zoeken voor wat de duur van de overeenkomst betreft. Wij stellen ons hierin flexibel op. Meer informatie vind u terug op onze website vanhoutapartments. Wenst u een vrijblijvend gesprek? Vul dan ons contactformulier in. Of bel ons: 014/43.66.66